Home

Zwemvereniging Watervrienden IJmuiden (WVIJ) is al ruim 85 jaar een begrip in Velsen. Jong en oud kan bij ons terecht voor les- en wedstrijdzwemmen of trimzwemmen. Heeft u ook zin gekregen om bij ons te komen zwemmen, u mag altijd gratis twee keer meezwemmen bij het wedstrijd- of trimzwemmen. Neem contact met ons op via email of kom gewoon eens langs op donderdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur in Zwembad de Heerenduinen in IJmuiden.







WVIJ leidt op voor het Zwem-ABC. Wij zijn licentiehouder Nationale Zwemdiploma's en leiden op volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid. De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) stelt de Nationale Norm Zwemveiligheid en de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s vast en controleert of de organisatie van de zwemlesaanbieder, de kwaliteit van de zwemles en het diplomazwemmen voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen. Zo ja, dan wordt de betreffende zwemlesaanbieder ‘Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s’. Meer informatie is te vinden op de website Allesoverzwemles.nl.

WVIJ is onderdeel van Watervrienden-Nederland en daarmee aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Bij ons staat Sport voor Iedereen voorop. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen - ongeacht geslacht, seksuele voorkeur, cultuur, leeftijd en validiteit - het zwembad in te krijgen en te laten bewegen.

Wettelijk is vastgesteld, dat verenigingen het lidmaatschap stilzwijgend voor een jaar mogen verlengen indien een lid niet opzegt. Voor meer informatie over het opzeggen van het lidmaatschap kijk hier.

Het laatste nieuws

Afgelopen zondag werd er niet alleen in IJmuiden gezwommen. In Tilburg vonden de NCS Nederlandse Zwem Kampioenschappen plaats. Na goed voorbeeld vorige week van de masters, ging de medaille regen deze week gewoon door: Rik 3x goud, Tess 1 brons 2 zilver, Mike 2 x goud en Inger 1goud 1x zilver.…

Meer >
 

Het diplomazwemmen vandaag was weer een waar feestje! Een bomvolle tribune, 35 gezellige kinderen, prachtige zwemslagen, iedereen moeiteloos door het gat, watertrappelen samen met de meesters en juffen in het water en tot slot een groepsfoto met alleen maar lachende gezichten.

We…

Meer >
 

De WVIJ toppers hebben hun spierballen even kunnen laten zien vanmiddag Dat moest ook wel, want oude vedette Nico Struijs zwom mee! Rene, Erwin, Rik, Dennis, Nico en Peter hebben op alle afstanden goud mee naar huis genomen!…

Meer >
 

Extra oefenen zwemles

24 januari 2024

Wil je extra oefenen voor de zwemlessen?! Dat kan! Meer >

 

Terug naar boven